Skadetakst

Skadetakst i Sandnes eller omegn

Trenger du en skadetakst i Sandnes – Dersom du får en vannskade eller en brannskade. Om du har hatt innbrudd i boligen, eller andre skader på boligen og du mener du bør få taksert skaden. Da bør du også få tak i en byggekyndig takstmann som raskt kan fastslå omfanget av skaden. Husk at takstmenn finnes i mange utgaver. Slik er det over hele landet uansett om du bestiller en takstmann i Bodø, en takstmann i Kristiansand eller en takstmann i Drammen.

Takstmann Sandnes

Dersom takstmannen har en yrkestittel hvor man har kombinert takst med andre titler som for eksempel takstøkonom, takstfullmektig, takstingeniør, etc. Så bør du nok stille spørsmål om dennes kompetanse. En takstmann er i realiteten det samme som det var for 50 år siden: En byggekyndig takstmann kaller seg som regel bare for takstmann, men du kan jo høre om takstmannen er byggekyndig som for eksempel en mesterutdannelse.  

Takstmannens utdannelse avslører…

Som et resultat av samarbeidet mellom Mesterskolen og BMTF er det siden 2014 blit mange flere byggekyndige takstmenn i Norge. En byggfaglig kompetanse i bunnen og en solid takstmann utdannelse ved Norges største skole for takstmenn, Mesterskolen.

En grundig skadetakst avslører…

Når takstmannen har en god utdannelse, og det benyttes BMTFs skadetakst, så kan du være trygg på at du får et rettferdig oppgjør.

Takstmann Sandnes
Eierskifterapport
Verditakst
Skadetakst
Om Takstmenn

Hvordan bli takstmann?

Dersom du ønsker å bli takstmann og har erfaring fra byggebransjen kan du kontakte Mesterskolen. Etter endt utdanning kan du bli takstmann i BMTF.